Kennis in vastgoed

Ons geweldig team

Onze werkwijze

 1. Marktconforme prijsbepaling

  Wij zijn dagelijks in de weer met verkoop en verhuur van onroerende goederen. Hierdoor kennen we de markt door en door. Een marktconforme prijsbepaling is een belangrijk onderdeel van onze opdracht en is cruciaal voor een geslaagde transactie.
 2. Waardevolle tips

  U ontvangt een geïllustreerde informatiebrochure met tips over hoe u uw eigendom kunt voorbereiden op de fotoreportage en het bezoek door potentiële kopers of huurders.
 3. Professionele foto's

  Elk eigendom wordt op een aantrekkelijke en professionele manier in beeld gebracht. Een eerste goede indruk is een must bij de publicatie van uw eigendom.
 4. Database - kandidaat koper/huurders

  Van zodra uw eigendom gepubliceerd wordt, ontvangen alle door ons gekende kandidaten een e-mail. Dit is een eerste bron om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom.
 5. Doorgedreven publiciteit

  Met een belangrijk publiciteitsbudget wensen we alle toevertrouwde eigendommen in de kijker te zetten. Hiervoor worden zowel regionale als nationale kanalen aangewend, variërend voor elk type vastgoed.
 6. Dynamische medewerkers

  U wordt dag na dag bijgestaan door onze vaste medewerkers die één voor één een gespecialiseerde vastgoedopleiding genoten. Hun passie voor het vak, hun ervaring en hun verkoopspsychologie staan in voor de vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.
 7. Nieuwe marketingconcepten

  Door continu in te spelen op de behoeften van de markt worden door onze, zowel interne als externe, marketeers nieuwe concepten ontwikkeld. Dit alles met de focus op een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.
 8. Volledige dossiersamenstelling

  Tegenwoordig is het handelen in vastgoed verbonden aan allerlei wetgeving en verplichtingen voor de eigenaar. Bijgevolg is een goed samengesteld dossier de hoeksteen van een vlotte afhandeling. Ons kantoor staat garant voor een professioneel samengesteld dossier.
 9. Geen resultaat, geen kosten

  Zolang wij geen geschikte koper of huurder gevonden hebben voor uw eigendom bent u geen makelaarsloon verschuldigd. Dit uitgangspunt maakt deel uit van de open houding die wij permanent t.o.v. onze klanten beogen.
Gratis schatting