Kennis in vastgoed

Verkopen

Dienst verkoop

“Zelf verkopen is vaak op klanten hopen”
Een pand verkopen is een belangrijke aangelegenheid en vraagt een degelijke en professionele aanpak. Zelf uw pand verkopen is vaak op klanten hopen. Hoop doet leven maar duurt lang; en een pand dat te lang te koop staat is ‘verbrand’.
Snel en efficiënt verkopen aan de juiste prijs is dus belangrijk en daar wil GOEDGEVONDEN u bij helpen.SPEED IS ALL YOU NEED

De gemiddelde verkoopstermijn van panden neemt toe. Dit heeft te maken met een reeks van factoren zoals overschatte vraagprijzen, een vertragende verkoopsmarkt en onvoldoende gerichte publiciteitscampagnes. GoedGevonden verkoopt binnen de snelst mogelijke termijn door een optimale promotie op te zetten en een actieve prospectie naar potentiële kopers. Zo beschikt GOEDGEVONDEN o.a. over een uitgebreide database van zoekende kopers.

“Wij beantwoorden niet alleen de vraag, wij creëren ook vraag”

Uw pand verdient de beste promotie, daarom stelt het team van GoedGevonden een promotieplan samen op maat van uw pand. Na een introductiegesprek bepalen wij samen met u de beste strategie. Met opvallende maar elegante verkoopsborden trekken we de aandacht van de toevallige voorbijganger. Maar ook door actief ons netwerk aan te spreken, rekruteren wij de meest geschikte koper voor uw pand.

“De grond van de waarheid is de grond”

In de verkoop bepaalt de grondwaarde de waarde van uw pand. Wij kijken verder dan uw pand alleen en bezorgen u een nauwkeurig en realistisch schattingsverslag dat ook rekening houdt met de omgevingsfactoren en de marktvoorwaarden.

“Juridische omkadering in een persoonlijke benadering”

Als extra troef biedt GOEDGEVONDEN u ook een eerstelijns juridisch advies aan. Advies omtrent verkoopsovereenkomsten en fiscaalvriendelijke verkopen maken deel uit van onze full-service benadering. Bovendien, stellen wij een volledig dossier samen waardoor de ondertekening van de verkoopsakte bij de notaris snel kan plaatsvinden.
Gratis schatting