LA MERIDIANA in Marbella

Golden Mile , Marbella- Spanje

prijs op aanvraag

Omschrijving

EEN NIEUW NIVEAU VAN LUXE WONEN OP DE GOLDEN MILE – MARBELLA
 
De appartementen zijn gemaakt om onze klanten de volledige luxe ervaring die zij thuis gewend zijn hier verder te leven.
 
De appartementen zijn ontworpen en aangepast naar de standaard van een luxe kuuroord. De visie is om een volledige levensstijl die begint met de locatie en de eigenschappen, en gaat verder met een state-of-the-art Spa en sportfaciliteiten, een privé park van 9.000 m² gereserveerd voor het exclusieve gebruik van de bewoners en een op maat gemaakte, on-site, conciërge en eigenschap managementservice voor een probleemloze zorgeloze ervaring te bieden.

Een uniek boetiek appartementen project van slechts 34 luxeappartementen en penthouses, in een gesloten communiteit gelegen op de Golden Mile, de meest prestigieuze locatie in Marbella. Exclusief wonen op loopafstand naar het Puente Romano Hotel Resort, het strand, luxe boetieks en de beste restaurants.
 
Het project is een prestigieuze nieuwe ontwikkeling binnen een iconische locatie van de Golden Mile. De prachtig vormgegeven moderne appartementen en penthouses zijn gelegen in een gesloten communiteit op een licht glooiend terrein van 18.000 m² met uitzicht op open zee.
 
Een nieuwe standaard van wonen
 
De 34 eigenschappen zijn verdeeld over vier laagbouw gebouwen, omringd door weelderige tuinen en begrensd door een privépark van 9 000 m². Er is een keuze uit twee, drie en vier-slaapkamer woningen en afzonderlijke interieur indelingen, allemaal met een zeer hoog niveau van op maat gemaakte personalisatie.

De begane grond biedt een keuze uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers, op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamer semi-penthouses en een 4 slaapkamerappartement elk met een 5x3m zwembad, terwijl de penthouses een keuze uit drie en vier slaapkamers en een groot solarium met een 10x5m zwembad bieden. De woningen variëren van 120 m² met 35 m² terrassen tot 300 m² penthouses met 380 m² terrassen.

Het interieur van all open-plan appartementen zijn ontworpen door Pedro Peña, een gerenommeerde interieur ontwerper, en bieden de hoogste normen van afwerking met de mooiste merken en materialen.

Geavanceerde styling en technologie zijn standaard in deze boetiek ontwikkeling met 24-uur beveiliging, paddle tennis, een eigen joggingbaan, zwembaden, aangelegde tuinen, volledige conciërge service en een luxe spa die de unieke levensstijl belichaamt.
 
Prijzen vanaf € 695.000

Contacteer ons

Details van het project

Contacteer ons

Wenst u graag wat meer informatie over dit pand? Of wenst u een bezoek aan te vragen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
LA MERIDIANA
Golden Mile, Marbella
prijs op aanvraag
LA MERIDIANA
Golden Mile, Marbella
prijs op aanvraag