Kantoor

Ekkelgaarden , 3500 Hasselt

prijs op aanvraag

Oppervlakte
95,5 m²

Omschrijving

Ekkelgaarden Fase 2

De hoofdstad van Limburg ligt centraal in de provincie en is gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Vlaanderen. Wallonië ligt vlakbij en ook de grens met Nederland en Duitsland. De ligging van Bedrijvenpark Ekkelgaarden vlakbij de oprit van de E313 is dus een absolute troef. De sobere maar degelijke architectuur én de verzorgde omgevingsaanleg geven de bedrijfshuisvesting van ambitieuze ondernemers de nodige uitstraling.

De site met een oppervlakte van 2,3 ha is gelegen op de industriezone Ekkelgaarden te Hasselt en omvat ± 3.500 m² bedrijfsgebouwen en ± 2.500 m² bedrijfsruimten waarvan direct marketing bedrijf Harte-Hanks nog een belangrijk deel terug inhuurt. Deze bedrijfsruimten kunnen voor allerlei activiteiten gebruikt worden gaande van atelier, werkruimte, showroom, opslag of een mix van dit alles! De 1e fase, bestaande uit zo'n 20-tal KMO-units is volledig uitverkocht.

In 2019 start de commercialisatie van fase 2, waarbij het kantoorgebouw volledig zal worden herontwikkeld. Hier zullen kantoren/polyvalente ruimten vanaf 90 m² worden aangeboden.

Voor meer info BEL 011 323 100 of MAIL info@goed-gevonden.be

Contacteer ons Doe een bod

Details van het pand

 • Financieel

  referentie
  Ekkelgaarden F2 0.A
  beschikbaarheid
  Bij oplevering
 • algemeen

  bouwjaar
  2019
  verdiepingen
  2
 • afmetingen

  bewoonbare oppervlakte
  95,50 m²
 • ordening

  stedenbouwkundige info
  in aanvraag

Contacteer ons

Kantoor(ref.: Ekkelgaarden F2 0.A)
Ekkelgaarden, 3500 Hasselt
prijs op aanvraag
Oppervlakte
95,5 m²

Doe een bod

Kantoor(ref.: Ekkelgaarden F2 0.A)
Ekkelgaarden, 3500 Hasselt
prijs op aanvraag
Oppervlakte
95,5 m²