EPIC in Marbella

, Marbella- Spanje

prijs op aanvraag

Omschrijving
Het ultieme luxe project.

Het luxe project is gelegen in het hart van de welbekende Golden Mile dichtbij Puerto Banus. Het centrum van Marbella, met de beste stranden, restaurants en hotels en golfbanen.
Het project bestaat uit 15 woningen verdeeld in 5 gebouwen. Alle blokken houdt 3 volledig onafhankelijke appartementen, elk met een eigen tuin met uitzicht op de tropische tuinen.
De 8.000 m2 gemeenschappelijke ruimte beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad, een zonneterras en een aangelegde tuinen, allemaal in een eigentijdse stijl speciaal voor deze unieke moderne stijl appartementen.
Het project symboliseert de grootst mogelijke kwaliteitsstandaard in fusie met functionele en creatieve high-end luxueuze residentiële levensstijl.
Ons project is een stap vooruit van de tendens die de markt van Marbella verrijkt door hedendaagse architectuur in onze stad met het Sierra Blanca-label.
De materialen en de binneninrichting zijn van de hoogste kwaliteit geïntegreerd met het zorgvuldige ontwerp van ingewikkelde details en materialen om een sfeer van luxe en comfort te creëren. Een grote nadruk wordt gelegd op extra grote ramen en hoge plafonds die helderheid en grote afmetingen bieden.
lk huis bestaat uit eerlijke volledige geïntegreerde verdiepingen. De begane grond biedt een open keuken en groot formaat grote woon/eetkamer. De bovenste verdieping met superieure privacy heeft drie slaapkamers en suite.
De kelder verdieping biedt verschillende mogelijkheden voor entertainment-ruimtes, zoals een fitness kamer, home cinema, 2 extra slaapkamers en een ruime garage. Er is flexibiliteit op het gebied van distributie met behulp van essentiële scheidingen, met de mogelijkheid een grote ruimte te maken. Tot slot, het grote zon/lounge-dak dek is ideaal voor barbecues, privé zonnebaden met een prachtig uitzicht, die de voltooiing van het luxe concept biedt.


Gebouwen: 434-568 m2
Terras: 204 – 222 m2

Voor meer info mail info@goed-gevonden.be

Prijs op aanvraag


Contacteer ons

Details van het project

Downloads

Contacteer ons

Wenst u graag wat meer informatie over dit pand? Of wenst u een bezoek aan te vragen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
EPIC
, Marbella
prijs op aanvraag
EPIC
, Marbella
prijs op aanvraag