EMARE in Marbella

Golden Mile , Marbella- Spanje

prijs op aanvraag

Omschrijving

De luxe-voordelen van een private villa, en de veiligheid van een afgesloten community gecombineerd met een unieke frontline beach locatie.

Gelegen op de New Golden Mile, midden tussen Estepona en de mondaine haven van Puerto Banus, is deze locatie het absolute neusje van de zalm.

Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. Deze exclusieve ontwikkeling staat waar de zee aan de kust grenst en is ideaal gelegen om ten volle te genieten de regio.

28 Villa-appartementen met een bebouwde oppervlakte tussen de 407m2 en 840m2, gespreid over een domein van 2Ha, maakt van dit project een unicum!

Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.

Woningen ontworpen en gebouwd voor het leven. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van alles van deugddoende vakantiebezoeken tot een welverdiend pensioen.

De terrassen bieden een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormt, dankzij hun lage hoogte- en doorlopende vloer-niveau. De zee maakt deel uit van elk van deze uitzonderlijke villa-appartementen.

Kenmerkend aan de exclusiviteit van dit project zijn onder andere zijn spectaculaire tuin, extreem grote zonneterrassen, binnen oppervlakten die alleen maar in luxueuze villa’s terug te vinden zijn. Verder ook nog het gymnasium en het verwarmde infinity-pool van 37 x 9m!

Gelijkvloers
Privé lift
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4 en-suite
Leefruimte: 307 m2
Terras: 146 m2
Tuin: 272 m2
Opslagplaats: 75 m2
Autostalling: 3 auto’s


1ste Verdiep


Privé lift
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3 en-suite
Leefruimte: 235 m2
Terras: 80 m2
Opslagplaats: 66 m2
Autostalling: 3 auto’s


Penthouse
Privé lift
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4 en-suite
Leefruimte: 345 – 358 m2
Terras: 213 – 350 m2
Opslagplaats: 61 - 71 m2
Autostalling: 4 auto'sContacteer ons

Details van het project

Contacteer ons

Wenst u graag wat meer informatie over dit pand? Of wenst u een bezoek aan te vragen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
EMARE
Golden Mile, Marbella
prijs op aanvraag
EMARE
Golden Mile, Marbella
prijs op aanvraag