Verkopen / Verhuren?

Verkopen / Verhuren?

 

Goed geschat

 

GOED GESCHAT

Wij zijn dagelijks in de weer met verkoop en verhuur van onroerende goederen. Hierdoor kennen we de markt door en door. Een marktconforme prijsbepaling is een belangrijk onderdeel van onze opdracht en is cruciaal voor een geslaagde transactie.

Goed dossier

 

GOED DOSSIER

Tegenwoordig is het handelen in vastgoed verbonden aan allerlei wetgeving en verplichtingen voor de eigenaar. Bijgevolg is een goed samengesteld dossier de hoeksteen van een vlotte afhandeling. Ons kantoor staat garant voor een professioneel samengesteld dossier.

Goed gepubliceerd

 

GOED GEPUBLICEERD

Met een belangrijk publiciteitsbudget wensen we alle toevertrouwde eigendommen in de kijker te zetten. Hiervoor worden zowel regionale als nationale kanalen aangewend, variërend voor elk type vastgoed.

Goed gefotografeerd

 

GOED GEFOTOGRAFEERD

Elk eigendom wordt op een aantrekkelijke en professionele manier in beeld gebracht. Een eerste goede indruk is een must bij de publicatie van uw eigendom.

Goed gesurft

 

GOED GESURFT

Onze website www.goed-gevonden.be of www.chic-gevonden.be wordt maandelijks bezocht door duizenden bezoekers. De eigendommen worden op een serene en aantrekkelijke manier voorgesteld met grote foto's, een liggingsplan en detailinfo. Bij interesse weet de surfer onmiddellijk waarnaar gebeld.

Goed gelezen

 

GOED GELEZEN

Vanaf heden heeft GOEDGEVONDEN ook zijn eigen krantje. Dit wordt trimesterieel verspreid. Hierdoor creëren wij een groot draagvlak voor uw eigendom.

Goed team

 

GOEDGEVONDEN TEAM

U wordt dag na dag bijgestaan door onze vaste medewerkers die één voor één een gespecialiseerde vastgoedopleiding genoten. Hun passie voor het vak, hun ervaring en hun verkoopspsychologie staan in voor de vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.

Goed resultaat

 

GOED RESULTAAT

Zolang wij geen geschikte koper of huurder gevonden hebben voor uw eigendom bent u geen makelaarsloon verschuldigd. Dit uitgangspunt maakt deel uit van de open houding die wij permanent t.o.v. onze klanten beogen.

Goed getipt

 

GOED GETIPT

U ontvangt een geïllustreerde informatiebrochure met tips over hoe u uw eigendom kunt voorbereiden op de fotoreportage en het bezoek door potentiële kopers of huurders.

Goed bedacht

 

GOED BEDACHT

Door continu in te spelen op de behoeften van de markt worden door onze, zowel interne als externe, marketeers nieuwe concepten ontwikkeld. Dit alles met de focus op een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.

Goed netwerk

 

GOED NETWERK

Van zodra uw eigendom gepubliceerd wordt, ontvangen alle door ons gekende kandidaten een e-mail. Dit is een eerste bron om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom.

 

GOED GEVONDEN

Steeds meer begint men te spreken over de GOEDGEVONDEN-EXPERIENCE door onze inzet, creativiteit en professionalisme. Een aangename samenwerking met onze klanten stellen wij voorop door voor hun het beste resultaat te bereiken in de kortst mogelijke tijd. Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.